tisdag 6 mars 2018

Frdag på en måndag


Idag bjuds det på några mobilbilder i dåligt ljus på hur min älskade son oftast ser ut när han är hemma. Datorn är det bästa han vet. Jag har planer på att göra om i hans rum. Det finns lite olika förslag men vi får väl se vad den lilla herrn tycker om det. Han ville inte möblera om alls men han har inte hört mina idéer än så vi får se vad han tycker. 


Han kom hem från pappa igår. Vi byter på fredagar men hans pappa skulle utomlands så han kom flera dagar tidigare. Jätte härligt! Men hela eftermiddagen och kvällen igår hade vi båda en känsla av att det var fredag och fick påminna oss om att det var vardag och att vi behövde komma i säng tidigt. 

Jag tycker det är så bra att byta på fredagar. Då har må  längtat efter varandra och har en hel helg att vara tillsammans. Inte börja med vardag och tider att passa. Sen har ju vi två veckor så vi hinner med en helg till innan det är dags att säga hejdå igen. Fast det är bara helgerna vi inte ses. På vardagarna kommer han alltid hem efter skolan och hänger en stund innan han ska till pappa. 1 kommentar:

  1. Vilken smart grej med fredagsbyte! Låter som en klok lösning!!! Kram

    SvaraRadera