söndag 18 mars 2018

En strålande söndag


Hej på er! 
Hur har ni det denna söndagskväll? Själv har jag precis kommit upp ur ett varmt skumbad med både ansiktsmask och hårinpackning. Är det nått jag unnar mig väldigt mycket så är det långa värma bad. Speciellt på vintern. 

Jag tog med doris till sjön idag för en liten promenad i solen. Det har varit fantastiskt väder i flera dagar nu. Kallt men blå himmel och strålande sol. Det gör mig lycklig. Efter den promenaden som inte blev så lång eftersom doris inte orkar det tog jag en till ensam. Solen stod fortfarande ganska högt på himlen och det var så härligt att röra på sig och känna solen mot ansiktet. 


I fredags släpptes biljetterna till Mia Skäringers föreställning. Hon är en otrolig inspiration för mig och jag får alltid styrka av att höra henne. Jag, min syster och vår mamma bestämde oss för att gå. Men biljetterna tog slut så himla fort. Några timmar senare släpper dom en extra föreställning och jag bokar direkt 3 biljetter. Tredje raden parkett. Vi kommer sitta så himla nära och vi får gå! Det kommer bli fantastiskt och massor med tårar och skratt. Jag hoppas vi kan passa på att äta lite gott innan. Nu är det bara att vänta på november. 

1 kommentar:

  1. Så skönt det lät med ansiktsmask och att ta hand om sig själv. Jag skulle behöva det, ska bara vänta in påsklovet för det först. Har svårt att se att jag skulle kunna varva ner just nu :/.

    SvaraRadera