tisdag 27 september 2016

Monthly Makers September Bokstäver och ord


Det här är andra gången jag vågar mig på att vara med i Monthly Makers. Temat är Bokstäver och Ord och jag fick direkt tusen tankar i huvudet. De fanns så mycket att göra och hur många möjligheter som helst. Jag sorterade och funderade länge innan jag bestämde mig.
Men de fanns två idéer som jag inte kunde välja mellan så de fick helt enkelt bli båda.


Jag tog en gammal bok och rev ut en sida. Sen tog jag en bild och ritade av på boksidan. Så det blev bokstäver och ord från både den gamla boken och i ordet som fåglarna visar.Tanken är att den ska komma in i en ram när jag hittar en passande.


Den andra då.... Jag tog samma bok och rev ut flera sidor. Dessa klippte jag i dom storlekar jag ville ha och började sedan rulla och limma. Fram kom en bokstav. Ett M till min prins. Även denna tänkte jag sätta in i en ram. Men utan glaset. Har inte hittat någon bra ram till denna heller än. Är sugen på att göra flera såna här. En till varje person i familjen.
Av en gammal bok med bokstäver och ord kom en ny bokstav. Älskar när man kan använda saker man redan har och göra andra saker av dem.

5 kommentarer:

 1. Vilka påhittiga idéer! Och vad himla fint det blev! Roligt att det blev nya bokstäver av de gamla liksom. Och så bra att kunna använda sig av det en har hemma!

  SvaraRadera
 2. Svar: Jag tänker exakt samma sak, men åh det är ju otroligt skönt att ligga kvar och ofta kommer alla kattungar upp i sängen på morgonen också - svårt att gå därifrån då! Jag vill också vara i skogen vid den tiden dock, vore supermysigt! Vi får skärpa oss lite ;) Kram!

  SvaraRadera
 3. sååå coolt och otroligt kreativt!!

  SvaraRadera
 4. Kul återbruk! Fåglarna är verkligen jättefina, och bilden är så mycket mer intressant i och med bokstäverna i bakgrunden, än om det bara vore vitt liksom :)

  SvaraRadera
 5. Båda två är verkligen jättefina! Imponerande att du fått till så jämntjocka rullar till M:et, det tror jag att jag hade haft svårt med!

  SvaraRadera