onsdag 1 november 2017

Virkade disktrasor i våffelmönster


Hitta en bra present
När min syster fyllde år visste jag inte vad jag skulle ge henne. Det är så svårt med presenter och jag har inte mycket pengar att kunna handla för. Annars kan jag komma på massor med saker jag skulle kunna ge henne. En resa tex, en dag på spa, ansiktsbehandling pedikyr, massage, bio och middag. Men ekonomin finns inte. Hon önskade sig ett virkat nyckelband som jag har. Men jag tyckte att det var lite för lite. 

Länkat mönster
Jag hade virkat disktrasor till mormor redan och tänkte att jag kunde göra det till henne också. Men för ett tag sen så såg jag ett annat mönster som jag ville testa. Ruth på hungry heart hade virkat grytlappar i våffelmönster och det var jag tvungen att testa. Hon visade så bra hur man gör så jag tänker inte förklara utan länkar till hennes inlägg istället. 


Väldigt roliga
Det blev en vanlig som jag virkat med enbart stolpar och sen en i våffelmönster. Även om det egentligen är lätt att göra våffelmönstret så tog det längre tid att göra den än att göra en vanlig så jag hann bara med en sån. Men jag tror att när jag fått in rätta knycken kommer det gå fortare. Dom är väldigt roliga att göra och blir så fina. Min mamma har också fått både nyckelband och disktrasor nu. 

2 kommentarer: