onsdag 24 augusti 2016

Monthly Makers Augusti Pärlor


Okej. Nu har jag vågat mig på att delta i Monthly makers. Första gången någonsin. Har tittat på bidragen så länge nu och blir lika imponerad varje gång. Så mycket kreativa människor. Både i idéer och utföranden. Månadens tema är PÄRLOR och jag tänkte att detta är tillräckligt lätt för mig att klara av. Och dessutom fick jag direkt en idé. Inte lika storslagen och imponerande som alla andra men ändå. Man måste ju börja någonstans.


Jag gjorde helt enkelt pärlplattor. Dom är ju så roliga. Perfekt när man har tråkigt och vill göra någonting med händerna. Jag sökte helt enkelt efter mönster på pinterest och hittade hur mycket mönster på olika smilisar som helst. Dessutom gjorde jag dom ganska stora.


Nu ligger dom i bakluckan på min bil och ser söta ut. (har faktiskt wunderbaums där framme som ser likadana ut) Och jag är sugen på att göra flera. Kanske mindre att ha i nyckelringen. Men är rädd att dom inte håller ihop om dom ska hänga där och dingla. Dom är ju ganska ömtåliga.

7 kommentarer:

 1. Kul! Och vad fina! Alltid roligt med kreativa utmaningar.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Haha vilka små glädespridare du har där bak i bilen :) Riktigt härlig tolkning på temat!

  SvaraRadera
 3. Åh jag är så himla glad att du är med! Så modigt och häftigt! Jätteroliga pärlplattor ju. Fint! Det är något så meditativt med att lägga pärlplattor tycker jag. :)

  SvaraRadera
 4. Såå himla kul ju! Älskar den här typen av krockar mellan material och motiv, det blir så roligt och fint :) Varmt välkommen i gänget också!

  SvaraRadera
 5. Åh så fina! Bra val av emojis också, använder den med hjärtögon typ jämt haha. Och klart du ska vara med i MM, vilken entré!

  SvaraRadera