torsdag 4 januari 2018

Är det dags igen?


Kanske är det dags att börja blogga igen....
Jag längtar ofta efter att få sätta mig ner och planera inlägg, redigera foton och skriva. Jag har många inlägg i mitt huvud men dom kommer inte ut. För jag vet inte varför jag ska skriva dom. Ena sekunden tänker jag att jag har massor att berätta och i nästa funderar jag på vem som skulle vilja läsa om mitt patetiska liv och tankar. 

Jag har knappt rört kameran på två månader. Inte heller tagit speciellt många bilder med mobilen. Jag har firat jul och nyår men bara för att det är ett ont måste. Jag har varit med min son och spenderat mycket tid hos min bästa vän och hans släkt. Jag har pysslat lite men mest för att sysselsätta mig. Det är sällan någonting som är roligt. Jo jag vet. Jag har en depression. Jag har haft det så många gånger förr. Så jag fortsätter att leva som jag brukar. För jag vet att det vänder. 

Kanske skulle jag flytta min blogg. Få en ny start. Eller stanna här och låta det komma när det kommer. Inte tvinga fram någonting. Eller kanske ska jag låta det vara ett tag till. Fundera och läka. 



1 kommentar:

  1. Om du känner för att flytta den så gör det :). Ibland kan det vara precis vad som behövs :)

    SvaraRadera