onsdag 10 januari 2018

52 listor


Det är inte bara min fysiska hälsa som jag tänker jobba med under året. Även min psykiska hälsa ska få mig en omgång. Min psykolog har varit borta länge nu och jag mår alltid sämre när jag inte får gå till henne. Då gäller det att hålla upp sig själv och vara sin egen terapeut. Jag har gått hos henne så länge så jag kan höra hennes röst i mitt huvud och vet precis vad hon skulle säga i olika situationer. Men det är skönt att få komma dit och få lite påfyllning. Få bekräftat att jag gör och tänker rätt och gör framsteg. 


Dom här böckerna har jag sett hos flera bloggare och blivit väldigt intresserad av. Så vid årsskiftet beställde jag dom. Den ena fanns bara på engelska men det spelar ingen roll. Otroligt fina böcker med vackra bilder, mycket utrymme att skriva på och indelat i olika kapitel. 


52 listor för ett lyckligare liv är indelad i reflektera, bejaka, investera och förändra. The 52 lists project är indelad i vinter, vår, sommar och höst.  En lista per vecka. 


För någon som älskar listor kan jag inte tänka mig bättre böcker och har jag tur får det mig även att må lite bättre. I alla fall på sikt. Nu är ju inte böckerna det som ska få mig att må bättre och bli starkare psykiskt men det kan vara en liten hjälp på vägen.Dessutom tänker jag att vissa listor kan komma upp här i bloggen. Det ska bli spännande att arbeta med kropp och själ. Med målet att må bra och bli stark. 

1 kommentar: