fredag 7 juli 2017

Växt uppdatering


Alltså det växer helt otroligt fort här hemma. Pumpakärnorna jag planterade har jag fått plantera om igen eftersom dom nästan växter så fort så jag kan se det om jag tittar noga.


Dessutom blommar den för fullt. Både utslagna blommor och massa knoppar.


Och som ni ser är det även tomater på väg. Små, söta, gröna. Hoppas verkligen på att jag kan hålla den vid liv så vi får äta några av dessa framöver.

2 kommentarer:

 1. Hej Ida!
  Vilken härlig växtkraft hos er just nu och visst blir man lite stolt över att små frön som stoppades i jord kan bli allt det där. Jag hoppas att ni kommer få njuta av mycket gott och självodlat i sommar och är det något som faller bort på vägen så är det bara att ta nya växttag nästa sommar. Våra morötter blev skadedjursangripna i år så det var bara att gräva upp. Trist men det får bli till nästa år istället. Får istället glädjas över allt det som frodas. :)
  Tack snälla du för all värme och omtanke du har delat med dig av i mina kommentarfält de senaste åren. Ord och tid som du har gett av dig själv och som har skänkt mycket glädje och som jag har uppskattat mycket. Tack snälla du. Och även om jag nu slutar blogga och lämnar bloggvärlden kommer jag kika in här ibland och se hur du har det. Jag önskar dig allt gott och lycka till och önskar dig en fantastiskt fin sommar tillsammans med de dina.

  Sköt om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt att se hur det växer!

  SvaraRadera