fredag 9 september 2016

En barnledig helg


I helgen är vi barnlediga mannen och jag. Det är den tredje barnhelgen vi haft under vårt förhållande. Den första försvann då mannen var på svensexa, den andra var då vi skulle ge oss iväg men inte kom speciellt långt. Och så nu. Denna gång har vi inga planer alls. Greja lite hemma, vara med varandra och ligga i soffan och kolla på film. Misstänker att de kommer bli minst en grillkväll och även att mannen kör lite hoj nån dag. Men sköna lugna dagar.

De känns inte alls dumt för de har varit mycket i veckan. Mannen har jobbat extra, fixat med hö och halm, nya djur har kommit, sjukt barn som ska tas om hand om samtidigt som tandläkartid, möte och föräldramöte. De har varit lite mycket och svårt att få ihop de. Mycket fram och tillbaka i bilen för att hämta och lämna och snabbt fixad mat för att lösa de mesta så smidigt som möjligt.

Ibland kör de helt enkelt ihop sig. Och med barn i olika skolor i olika städer, en man med eget företag och en gård med djur att ta hand om får man pussla lite och köra med nödlösningar. Men nu är allt löst och vi ska bara njuta av att vara tillsammans och greja. Men jag vet att vi kommer börja längta efter barnen redan efter några timmar. Som tur är kommer två av tre hem redan på söndag. Den sista får vi längta efter i två långa hemska veckor.

3 kommentarer:

 1. Ha en skön och avkopplande helg nu.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Det är ju härligt att vara planlös också :D :D

  SvaraRadera
 3. En oplanerad helg är bland det härligaste som finns. :) Jag hoppas att ni får en riktigt fin helg tillsammans. :)

  Ta hand om dig och tack för dina rara ord hos mig. Ord som värmer.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera