onsdag 27 juli 2016

Våra får


Vi har sex stycken får hos oss just nu. På fredag flyttar vår ena bagge tyvärr. Vi har två och dom har varit väldigt bra kompisar. Tills flickorna kom. Då började vår vita bagge Milkmaker att slåss med vår bruna Lennart. Lennart är mycket större men så snäll att han inte gör någonting tillbaka. Han är heller inte intresserad av tjejerna.

Till slut började han halta av allt stångande så vi flyttade honom till en egen hage där han nu bor i väntan på flytt. De är bara elstängsel som skiljer dom åt så han har fortfarande sina vänner nära. Men de är inte meningen att han ska bli skadad och få lida. Så nu är hans såld och kommer få 20 egna flickor att ta hand om. Vår fina Lennart. Som en liten hund är han. Kommer när man ropar och älskar att bli klappad.

På bilden ser ni en av våra vackra flickor. Dom var extremt skygga när dom kom men de blir bättre och bättre. Och denna sötnos vågar sig faktiskt fram till oss nu och låter oss klappa och mysa lite.

2 kommentarer:

  1. Mysigt att det går framåt och att i alla fall någon kan tänka sig att bli klappad. Skulle också vilja ha får :)

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att Lennart får det bra i sitt nya hem. <3 Underbar bild du tagit på fåret.
    Jag gillar också får och skulle gärna ha några stycken, men det lär aldrig gå att övertala sambon till det. Han blev stångad som liten av en bagge och har nu stor respekt för dem.
    Kram

    SvaraRadera