torsdag 14 juli 2016

Bildbomb från High Chaparral


Vilka dagar vi har haft. I tisdags regnade det till och från men de gjorde inte så mycket. Lagom varmt och inte så mycket folk. Vi hann utforska de mesta och kunde i lugn och ro gå där utan att trängas eller ens behöva stå i kö.


Jag är helt fascinerad av alla detaljer och hur dom har lyckats bygga upp allting. De är ju som att vara i vilda västern på riktigt. Väldigt genomtänkt alltihopa.


De har köpts pistoler och hattar. Rånat varenda butik flera gånger om. Prinsen köpte dessutom en fickkniv och lyckades skära sig direkt. Så till och med sjukstugan fick vi besöka.


Enligt barnen så var Buffalo City de bästa. Där kunde man springa både i och på husen och sjuka och leka med andra barn. Där spenderades många timmar medan jag och farmor försökte titta bort för att slippa sitta med hjärtat i halsgropen när dom sprang på taken.All personal är fantastisk. Eller ska man kalla dom skådespelare? Alla levde sig verkligen in i sina roller och de var så roligt att se dom och att stanna och prata med dom. Dödgrävaren från wild western show var nog allas favorit.Vi bodde också väldigt mysigt på campingen i en liten stuga. Precis lagom stor och på campingen var de teater för barnen på tisdagskvällen. Men jag tror att vi vuxna skrattade minst lika mycket åt dom tokiga bröderna Stone.Guld vaskades fram och barnen fick själva  göra ett guldmynt av guldet vi fick fram. Blött och jobbigt för ryggen men riktigt kul. Fem fina bitar hittade vi var.


Självklart tittade vi på shower också. Wild western show, Lucky Luck och Zorro hann vi med. Den första var bäst var vi överens om. Men vi gillade dom andra också.


I bilen på väg hem igår eftermiddag somnade alla tre barnen i baksätet. De tar på krafterna att leva i vilda västern, råna banker och hinna se allting.

2 kommentarer:

  1. Du frågade hur man får sin man att ge fotmassage. Det har jag berättat hur det går till här: http://nouw.com/fruwikstrom/ett-valdigt-bra-tips-23448974
    Hehe, lycka till!

    SvaraRadera
  2. Vi var ju också där nyligen :) Så underbart både för barn och vuxna. Älskar alla detaljer och hur dom verkligen får en att flytta tillbaka i tiden. Kram och njut av fredag :)

    SvaraRadera