måndag 18 juli 2016

Ändrade planer


Ja. Helgen blev inte alls som vi hade tänkt. Planen var tre nätter i husvagn, tre dagars terräng körning på tre olika platser. Vi skulle åkte torsdagskväll vilket inte gick eftersom delarna till bilen inte kom förrän kl. 17 på torsdagen. Så mannen fick spendera hela kvällen i garaget. Men fredagsmorgon var vi alla inpackade i bilen och allt var klart. Så vi åkte. Ställde husvagnen och spenderade dagen i skogen.

Kanske ska tillägga att de är alldeles för otäckt för mig att åka med. Jag nöjer mig med att gå bredvid i skogen, kolla på, hjälpa till när de står still, titta på allt fint, äta blåbär och hallon och fotografera. Men mannen och barnen älskar de.


Som sagt. Dagen spenderades i skogen och sen beslutade vi på kvällen att åka vidare till nästa ställe för att sova där och slippa stressa på morgonen. Så vi packade in oss och drog iväg. En liten bit. Tills vi inser att kylaren är trasig (som byttes kvällen innan)

Det blev en lång väg hem. Vi fick stanna ofta och fylla på vatten och jaga både dunkar och vatten på vägen. Men vi tog oss hela vägen hem. Väl där var de bara att slita fram trädgårdsslangen och spola bilen så mycket som möjligt. Och nu är de bara att beställa ännu en ny kylare.

Men eftersom de inte blev som vi tänkt i helgen bestämde vi oss i lördags för en utflykt med barnen. Vi åkte ner till Gränna och besökte deras äventyrland och köpte polkagrisar. Och igår var jag och barnen i två olika skateparker så dom fick köra och busa lite. De vart en bra helg trots allt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar